Amenajări publicitare

amenajari showroom

Amenajari publicitare / spatii comerciale / spatii publicitare / studiouri /  birouri / amenajari showroom-uri.

Amenajari publicitare , spatii comerciale si showroom-uri personalizate oriunde in tara.

O amenajare a spatiului dumneavoastra este una din cele mai eficiente moduri de a indemna potentialii clienti si totodata de a le arata fizic produsele expuse.

Planificarea timpurie este importanta pentru a concepe design-ul ce maximizeaza si faciliteaza reclama produsului. O prezentare atragatoare a produselor, expozitoare bine concepute si construite, brosuri sau alte informații suplimentare (pliante) ar trebui sa defineasca în mod clar avantajele si diferentele concurentilor in piata.Toate amenjarile sunt facute cu mare atentie la detalii.

Spatiile comerciale sunt vizitate aproape zilnic de foarte multi oameni.Acest tip de amenajare trebuie facut cat mai indraznet si mai atractiv pentru a maximiza sansele ca o mare parte din trecatori sa ia in seama activitatea sau produsele vandute.Cu cat amenajarea spatiului comercial este mai atractiva cu atat clientii sunt atrasi si mai mult. Design-ul este conceput sa maximizeze spatiul disponibil cat mai mult posibil.

Fie ca e vorba de expozitoare, sigle luminoase, litere volumetrice, mobilier comercial, desk-uri ,etc… noi oferim fabricarea lor, montaj si distribuirea produselor publicitare.

Amenajari publicitare / showroom-uri ce necesita o amenajare aparte pentru prezentarea detaliata a produselor imbinand toata gama de produse.Amenajarea unui showroom implica mai multe piese care puse cap la cap ofera un spatiu de prezentare pentru compania dumneavoastra.

Receptia / desk-ul sunt una din elementele principale in design-ul unui showroom. Receptia poate fi construita din materiale publicitare, materiale compozite, materiale lemnoase sau materiale speciale. Aceasta receptie pentru showroom se construieste adesea dupa un design bine stabilit.

Mobilierul pentru amenajare poate fi gasit in comert sau construit de catre noi in cazurile speciale.Mobilierul se poate personaliza.

Placarea peretilor se poate face cu diferite materiale sau poate fi acoperit in intregime de mobilier.De asemenea se poate crea un design pentru decorarea peretilor cu diferite materiale (autocolant, forme geometrice, litere, rafturi, sigle, obiecte).

Mobilierul personalizat pentru amenjari spatii comerciale poate fi fabricat din materiale compozite , rezistente si usor de intretinut.

amenajari publicitare