Amenajări spații comerciale

Amenajări spații comerciale / amenajări vitrine / amenajări showroom-uri / amenajări magazine

Ai nevoie de amenajarea unui spațiu comercial? Ei bine, noi cu asta ne ocupăm de mai bine de 20 de ani! În toți acești două zeci de ani am realizat mii de proiecte pentru diferiți clienți pe întreg teritoriul țării. Suntem conștienți de ceea ce reprezintă o bună amenajare a unui spațiu comercial și de avantajele aduse de un asemenea proiect.

„Coafează-ți afacerea!” Amenajările spațiilor comerciale influențează foarte mult prima impresie a unui posibil client, astfel încât, o bună amenajare a spațiului comercial și implicit, al produsului expus/prezentat, te poate ajuta la dezvoltarea afacerii tale pe o scară mai înaltă.

amenajari spatii comerciale

 

Spațiile comerciale sunt adesea vizitate de un număr considerabil de persoane, fiecare în parte observând în detaliu cum a fost produsă prezentarea, acest lucru stând la baza unei decizii finale privind achiziționarea. Galex Prod oferă amenajări ale spațiilor comerciale în București și în toată România.

Amenajările spațiilor comerciale se execută în urma unui design bine stabilit încă de la începerea proiectului, materialele folosite fiind atent selecționate pentru a optimiza costurile, timpul de producție și distribuirea.
Ce materiale folosim?

În cele mai multe dintre cazuri folosim materiale publicitare, însă, în funcție de solicitările clientului putem folosi materiale speciale sau uzuale precum: Forex, Plexiglass, Bond, Hips, PAL, Policarbonat, Polipropilena, Autocolante, Polistiren, Adezivi, Magneti, etc.

Ce fel de amenăjari putem face?

În general oferim toată gama de amenjări, pornind de la zero și anume un banal spațiu gol și sfârșind prin a preda întreg proiectul în formă finită, însă, domeniul publicitar reprezintă punctul nostru forte 🙂

Timpul de execuție ?

Aceste amenajari spații comerciale sunt atent concepute pentru a maximiza spațiul și eficiența acestuia, de aceea necesită un timp de concepere a unui design și un timp de execuție a lucrărilor propriu-zise. Durata de construire variază în funcție de complexitatea proiectului, design și locație!

Aici gasiti alte produse expozitionale.