Debitare polistiren

debitare polistiren

Debitare polistiren – litere, forme, ambalaje, elemente de decor prin debitare polistiren.

Compania noastra ofera servicii de debitare polistiren si fabricare elemente din polistiren calitative prin debitare mecanizat-automata. Debitare polistiren in aproape orice forma 2D sau 3D. Piesele de mari dimensiuni se pot imbina prin lipire. Se pot fabrica ambalaje si elemente pentru ambalarea produselor.Polistirenul necesita atentie detaliata si manipulare fina pentru a nu se deforma.

Cum se debiteaza/taie?

Debitarea sau taierea polistirenului se face pe o masinarie cu comanda numerica (CNC) in 2 axe cu un fir incalzit. Acest fir topeste polistirenul si lasa in urma lui o suprafata plana dreapta si fina.

Materiale ce pot fi debitate/taiate

Se poate debita polistiren expandat sau extrudat in orice format. Putem debita placi sau blocuri din polistiren cu dimensiunea maxima de 1200 mm x 1200 mm x 1000 mm H(inaltimea).

Debitarea se poate face atat pe polistiren expandat cat si pe cel extrudat.

Ce se poate realiza?

Se pot realiza litere volumetrice, forme geometrice, sigle volumetrice, ambalaje si suporti pentru ambalaj.

Cum se poate colora/vopsi?

Colorarea/vopsirea pieselor se face cu vopsea lavabila de interior sau exterior prin pulverizare cu pistol sau prin pensulare. Atentie, folosirea vopselelor pe baza de solventi duce la deteriorarea polistirenului.

Cum se monteaza?

Montajul se efectueaza prin lipirea formelor cu silicon fara solventi (ex: silicon universal pentru rosturi sau geamuri) , iar pentru piesele de dimensiuni mari se pot prinde cu holsuruburi fara a forta filetarea acestora.

Costuri / preturi ?

Costurile se calculeaza in functie de fiecare proiect in parte.
Elementele se incadreaza pe formatul placilor sau cuburilor iar costul se face pe metru patrat.