Decoruri

Decoruri  publicitare, decoruri platouri TV sau decorurile speciale , toate acestea reprezinta o multitudine de elemente grafice, forme geometrice, reclame, culori si fundaluri bine concepute.

Decoruri publicitare ce se regasesc in vitrinele magazinelor,showroom-uri si spatii comerciale. Aceste decoruri sunt alcatuite din elemente si materiale publicitare ce pun orice produs sau serviciu in evidenta.Decoruri publicitare construite de noi sunt atent lucrate iar design-ul este respectat in intregime. Materialele folosite sunt atent selectionate pentru a avea o calitate superioara si costuri ideale.

Decoruri platouri TV ce sunt adesea foarte moderne si luminoase. Sunt decoruri platouri tv construite din mai multe materiale publicitare si arhitecturale care laolalta se unesc intr-un ansamblu ideal , atat functional cat si placut vizual.Materialele sunt special alese pentru a crea atmosfera necesara unui decor platou tv.

« 1 de 5 »

Decoruri publicitare sunt asociate adesea cu amenajari de vitrine sau spatii comerciale. Toate acestea au acelasi scop, de a atrage atentia si de a arata lumii intregi produsele sau serviciile oferite.

Iluminarile se fac cu tehnologie LED (banda,tuburi,tub flexibil,etc..) pentru eficienta, rezistenta, calitate si consum.

Decoruri birouri pentru o buna atmosfera si maximizarea spatiului.

Birourile au nevoie de un aer putin mai diferit, monotonia creata de un spatiu vast duce la scaderea eficientei de lucru a oricarui om. Un design atractiv, lejer si usor de perceput scoate in evidenta orice spatiu de birouri. Fie ca e vorba de un simplu autocolant pus pe geamuri sau o schimbare total , aceasta trebuie atent conceputa si gandita pentru a aduce aerul vesel si maximizarea spatiului. Toate elementele puse cap la cap formeaza un spatiu placut ce aduce un plus companiei dumneavoastra.
Decoruri de birouri cu materiale de calitate, rezistente in timp si atent lucrate.

Mai jos aveti cateva poze informative

Aici gasiti mobilier din materiale compozite foarte rezistente si cu un design modern. Click aici.