Despre noi

Atelier producție publicitară , structuri metalice și diferite componente pentru design.

Galex Prodservcomexim S.R.L este o firmă cu o activitate de peste 20 de ani în domeniul producției publicitare. Motivul pentru care încă reușim să ne numărăm printre cele mai bune firme de acest gen? Ceea ce stă la la fundația companiei noastre este încrederea îmbinată cu bunul gust și dorința de a excela în producerea fiecărui proiect.

Secretul nostru este implicare în fiecare proiect cu același entuziasm ca la începutul companiei. Echipa noastră este formată din oameni tineri, dornici de a oferi cât mai mult pentru piața în care activează, astfel încât, planurile și ideile dumnevoastră vor fi definite profund, în căutarea rezultatului mult dorit.

Suntem o firmă modestă, ce asigură producția publicitară obținută cu ajutorul structurilor metalice sau diferitelor componente pentru design.

Ce putem face noi?

Un  atelier de producție publicitară poate produce reclame personalizate, litere volumetrice, litere luminoase, litere polistiren, litere tablă, casete luminoase, standuri expoziționale, standuri personalizate, totem-uri luminoase, elemente din polistiren/lemn/plastic, display plexiglas, totem-uri publicitare, copertine, structuri metalice, plăci gravate, autocolante. Totodată atelierul nostru oferă gravură și debitare 2D/3D, termoformare liniară, amenajări spații comerciale, decoruri pentru vitrine, roluire oțel/aluminiu/inox, sudură oțel/aluminiu/inox, debitare polistiren.

Dispunem de utilaje de înaltă calitate, ce folosesc ultima generație de tehnologie din domeniu pentru realizarea oricărui tip de producție publicitară, ce va fi cât mai potrivit dorințelor dumnevoastră! 😀Atelier productie publicitara