Display expo plexiglas

Display expo plexiglas – Display pvc transparent – Sisteme afișare -Afișiere plexiglas

Compania noastră oferă posibilitatea de construcție personalizată a afișierelor plexiglas. Personalizarea afișierelor plexiglas este posibilă datorită sistemului de tăiere/decupare (pe orice dimensiuni solicitate) CNC și a termoformării liniare.

Ce este plexiglas?

Plexiglas este materialul cunoscut și sub denumirea de sticlă acrilică, pmma sau stiplex. Acest material este folosit în producția publicitară și în special în producerea afișierelor deoarece este un înlocuitor excelent al sticlei. Plexiglasul reprezintă un concurent puternic al sticlei, în special în domeniul publicitar fiind solicitat mult mai frecvent în ultima perioadă, este realizat din materiale de cea mai bună calitate importat din UE și poate fi optimizat pentru diverse dimensiuni sau grosimi.

Plexiglas-ul este suficient de rezistent la spargere, coeficientul de rezistență la impact fiind de 30 ori mai mare pentru plăcile plexiglas comparativ cu sticla. În plus, se poate termoforma și este suficient de flexibil, și la preț accesibil.

Fiind un material care se pretează cu succes și în aplicații diverse de uz general și industrial, ca înlocuitor de geam, este de înțeles de ce plexiglas-ul a câștigat teren în fața clasicei sticle folosite în afișiere până în recentul trecut. Într-un cuvânt, un material versatil, în variantă transparentă, semitransparentă, translucidă, opacă ș.a.m.d. este ceea ce reprezintă răspunsul tău în domeniul afișării.

Așadar, firma noastră produce display-uri expoziționale, display-uri produse, rafturi display, afișiere produse, afișiere expoziționale. Începând de la schițe la produse finite, Galex Prod oferă produse și servicii de înaltă calitate pentru orice companie 😀

Aceste afișiere plexiglass sunt produse de serie și se produc în cantitate de minim 10-100 buc!

display expo plexiglas display expo plexiglas display expo plexiglas

display expo plexiglas display expo plexiglas display expo plexiglas display expo plexiglas