Expozitoare

Expozitoare personalizate eficiente si extravagante cu distributie in toata tara.

expozitoare

Construim standuri si expozitoare pentru orice tip de produs sau serviciu din materiale publicitare de calitate.Expozitoarele sunt concepute pentru a fi eficiente, usor de transportat si de utilizat.Aceste expozitoare se regasesc in magazine, spatii comerciale, showroom-uri sau chiar birouri.

Din ce sunt construite? 

Un expozitor publicitar are 2 parti : structura si partea afisata.

Structura expozitorului poate fi construita dintr-un cadru metalic, aliaje usoare sau prin solidificarea suprafetei expuse. Adesea , expozitoarele sunt facute din cadru metalic usor si suprafata de expunere din materiale publicitare.
Pe suprafata expusa se poate aplica diferite forme sau imagini.

Cat de rezistente sunt? 

Fiecare tip de expozitor este construit pentru anumite tipuri de produse.Fie ca este vorba de afisarea unei intregi structuri sau a unui produs de mici dimensiuni , expozitoarele se construiesc dupa forma si greutatea elementului expus. In cazurile unde elementul expus are o greutate ridicata se necesita o structura de rezistenta ridicata. In concluzie, fiecare expozitor in parte este construit pentru a sustine greutatea necesara si pentru a putea fi usor de utilizat.

Cat de mult se pot personaliza?

Aceste expozitoare pot fi personalizate pana la cel mai mic detaliu. Poate avea forma produsului sau un design aparte pentru a atrage atentia. Personalizarea se face prin construirea de la zero cu elementele necesare, prin adaugarea de elemente grafice sau prin adaugarea unor forme geometrice special concepute.Pe expozitoare se pot aplica sigle volumetrice si se poate ilumina.

Transportul si montajul ?

Construim astfel de expozitoare ce sunt usor de transportat si de montat. Aceste expozitoare sunt fie pe bucati fie in intregime, bine ambalate. Ambalarea lor necesita atentie deoarece pot aparea defectiuni in urma transportului. Montajul lor se face relativ repede si usor. Pentru standurile complexe oferim serviciul de transport si montaj in toata Romania cu masina si echipa proprie.

Aici gasiti mai multe detalii despre standurile expozitionale.