Standuri expozitionale

Standuri expozitionale personalizate – Expozitoare – Standuri Expozitii – Amenajari expozitii

Standuri expozitionale personalizate cu distributie si montaj atat in Bucuresti cat si in toata Romania.

standuri expozitionale

Expozitia prin definitie are scopul de-a expune un produs sau serviciu, a-l face cunoscut vizitatorului sau clientului. Acest lucru se poate realiza eficient prin realizarea unui stand expozitional pe masura, gandit in asa fel incat sa evidentieze cat mai bine imaginea si valoarea produsului repsectiv . Expozitia reuneste in cadrul ei o serie de companii cu acelasi profil de activitate o eventuala ierarhie in piata este data de imaginea standului si dimensiunea lui. Avand utilajele necesare , putem aduce la viata orice idee venita din partea clientului.

Pentru a demonstra calitatea serviciilor si produselor si mai ales pentru a sublinia pozitia in topul firmelor prezente la o expozitie este nevoie de un stand care sa transmita mesajul dorit de la prima vedere.

Noile materiale aparute ne ajuta sa construim standuri expozitionale de impact, de aceea tinem pasul cu tehnologia si noile materiale pentru a face standurile expozitionale sa fie cu un pas inaintea concurentei. Standurile expozitionale se incadreaza in mai multe categorii :

  • Standuri prezentare produse . Acestea sunt standuri expozitionale construite pentru a promova unul sau mai multe produse. Sunt proiectate exact dupa produs pentru a atrage atentia mai mult si a face cumparatorul sa capete incredere in produs.
  • Standuri spatii comerciale. Acestea sunt standuri expozitionale pentru prezentarea detaliata a intregului magazin.Sunt concepute de la inceput conform amprentei magazinului.
  • Standuri expozitii. Aceste standuri expozitionale reprezinta produsul in totalitate fie ca e vorba de reclama unei firme sau unui produs.
  • Standuri showroom. Standurile expozitionale amplasate in showroom-uri sunt adesea folosite pentru extra reclama sediului sau unui produs.Sunt proiectate de la inceput pentru a fi in trend cu designul showroom-ului.Aceste standuri pot fi cireasa de pe tort si poate convinge clientul.
  • Amenajari spatii/showroom. Echipa noastra tanara , prietenoasa si dornica va pune la dispozitie intreaga amenajare fara nici o problema. Suntem mereu deschisi la idei noi si venim in ajutorul dumneavoasta cu sfaturi si ajutor pentru a va realiza visul.

Montam si transportam in toata Romania!

Oferim o gama larga de produse publicitare incepand de la afisiere plexiglass pana la standuri expozitionale.