Despre Galex

Compania s-a nascut in 1994 din dorinta de a duce creativitatea la un alt nivel. Experienta dobandita pe parcursul anilor, intr-o piata volatila, extrem de activa, ne recomanda pentru cele mai deosebite proiecte ce imbina tehnologii noi, concepte fresh si rezultate impecabile. 

Dorim ca procesul de creatie sa fie unul extraordinar de placut si accesibil. Puteti alege din gama noastra de produse existente sau puteti veni cu propriul proiect personalizat. Daca aveti doar o idee despre ce v-ati dori, insa nu si un plan concret, nu va faceti griji! Echipa noastra va sta la dispozitie pentru consultanta gratuita. Vom adapta ideile voastre intr-un produs concret. Stabilim impreuna fezabilitatea proiectului in functie de dimensiuni, materiale necesare si tehnologii utilizate in procesul de productie. Comunicarea cu clientul este esentiala pentru noi, ne adaptam si gasim solutii la orice modificare care poate aparea asupra proiectului. Oferim transport si montaj cu acoperire in toata tara. 

Read More
IMG_20200521_125751_921

Cu ce ne ocupam?

meeting
Consultanta

Dorim ca procesul de creatie sa fie unul extraordinar de placut si accesibil. Puteti alege din gama noastra de produse existente sau puteti veni cu propriul proiect personalizat. Daca aveti doar o idee despre ce v-ati dori, insa nu si un plan concret, nu va faceti griji! Echipa noastra va sta la dispozitie pentru consultanta gratuita.

architecture1
Planificarea proiectului

Vom adapta ideile voastre intr-un produs concret. Stabilim impreuna fezabilitatea proiectului in functie de dimensiuni, materiale necesare si tehnologii utilizate in procesul de productie. Comunicarea cu clientul este esentiala pentru noi, ne adaptam si gasim solutii la orice modificare care poate aparea asupra proiectului.

search
Design & Creatie

Procesul de creatie este unul complex care poate implica imbinarea diferitelor tehnologii si utilaje. Totul este foarte bine calculat si pus la punct pentru a asigura un rezultat impecabil. Oferim transport si montaj cu acoperire in toata tara, sau pentru anumite categorii de produse, livrarea se poate face prin curier. 

1+
Proiecte
1+
Locatii
1+
Clienti

Echipa noastra

received_1734753436560211
BRATU MARIAN
Director General

"I don't dream about success, i work to achieve it."

WhatsApp Image 2022-04-17 at 7.21.38 PM
CAPLOIU CATALIN
Director Productie

"Keep your mind open! As long as you are continuously learning, you are still young!"

4pozaedit
BRATU CRISTINA
Marketing Manager

"No regrets in life, just lessons learned."